WP Affiliate Platform – a partnerkezelő

 

Ezzel a bejegyzéssel lesz teljes a háromrészes üzleti bővítménycsomag ismertetése, amely a WP eStore webáruház modulból, a WP eMember tagnyilvántartó rendszerből és a viszont- eladókat kezelő WP Affiliate Platform bővítményből áll. Ezek birtokában könnyen, gyorsan és profi módon felállíthatod online vállalkozásodat WordPress motorra építve.

 

Kinek lehet szüksége erre a bővítményre? Neked, ha WordPress blogod vagy honlapod van, és igennel felelsz a következő kérdésekre:

 1. Értékesítesz ternéket vagy szolgáltatást online, a WordPress blogodon/oldaladon keresztül?
 2. Meg akarod többszörözni az eladásaidat egy viszonteladói hálózat segítségével?
 3. Magad akarod menedzselni a viszonteladóidat, hogy független legyél a programozóktól?

 

A bővítmény áttekintése

A WP Affiliate Platform egy könnyen használható WordPress bővítmény viszonteladók toborzására, kezelésére és követésére, telepíthető bármely WordPress alapú blogra vagy honlapra. A segítségével lehetővé válik, hogy saját partnerprogramot indíts, és hiba nélkül fizess a viszonteladóidnak az általuk hozott érdeklődők vásárlásai után. Létrehozhatsz és feltölthetsz bannereket és linkeket, amelyeket a partnereid megjeleníthetnek a saját weboldalaikon, e-mailjeikben vagy online hirdetéseikben, és amelyek az érdeklődőket majd az oldaladra vezetik. A bővítmény regisztrál minden kattintást, látogatást és vásárlást.

Ha online reklámkampányt indítasz, a bővítmény segítségével mérheted a tevékenységed konkrét konverziós arányát, így meg tudod állapítani, hogy melyik volt a sikeres és melyik nem, és ezzel sok kiadást és bosszúságot takaríthatsz meg.

 

Hogyan működik?

A folyamat ugyanaz, mint a megszokott partnerprogramoknál:

 1. A honlapodra eljut egy érdeklődő, akinek megtetszenek a termékeid és/vagy a szolgáltatásaid.
 2. Úgy dönt, hogy szeretne a viszonteladód lenni, és feliratkozik a partnerprogramodra.
 3. A bannereidet és linkjeidet elhelyezi a weboldalán, az e-mail aláírásában, a közösségi aktivitásai során stb.
 4. Egy látogató meglátja a hirdetést, rákattint, és átkerül a Te oldaladra (a WP Affiliate Platform rögzíti a kattintást és azt, hogy kitől jött az érdeklődő).
 5. A látogatónak megtetszik a terméked/szolgáltatásod és megvásárolja azt (a WP Affiliate Platform rögzíti az eladást és azt, hogy kitől jött az érdeklődő).
 6. A WP Affiliate Platform rögzíti az ajánló profiljában a neki járó jutalékot.

 

A bővítmény főbb tulajdonságai

 • Könnyű telepítés: ugyanolyan könnyű telepíteni, mint bármelyik WordPress bővítményt, és nagyon egyszerű a használata.
 • Valósidejű jelentések: valós időben látod a jelentéseket. Minden adatot (kattintások, eladások, jutalékok) követ, rögzít és késedelem nélkül megjelenít.
 • Kétszintű partnerkezelés: használható kétszintű partnerkezelésre is, azaz ha a viszonteladó partnered javasolja másnak, hogy legyen ő is partner, akkor ő kap az általa hozott viszonteladó jutalékából.
 • Integrálható a webáruházaddal: teljesen integrálható a WP eStore webáruház bővítménnyel.
 • Más webáruházakkal is együttműködik: integrálható más helyről származó webáruház bővítményekkel is – ennek megvan a maga módja, de a dokumentációban le van írva, hogyan hajtható végre egy ilyen rendszerbeépítés.
 • Nincs felső határ: a bővítmény akármennyi partnert zökkenőmentesen kezelni tud – nincs felső határa az üzleted növekedésének 🙂
 • Kiváló támogatás: a gyártó teljeskörű online támogatást nyújt dokumentációval, fórummal, illetve közvetlen válaszokkal.

 

A partnerprogram kezelőfelületét kétféleképpen állíthatod be:

Létrehozhatsz a partnereid számára egy teljesen külön oldalt, vagy beépítheted egy WordPress oldalba is (a kipróbálásához lépj be a demo123 felhasználónévvel és a demo jelszóval).

 

WP Affiliate Platform listaára 39,95 $ (kb 7.800 Ft), a másik két említett bővítménnyel együtt viszont csak 79,95 $ (kb 15.600 Ft).

Az összes terméket ide kattintva nézheted és vásárolhatod meg.

 

Szerző:

Iratkozz fel hírlevelünkre!

Javasolt eszközök:

Banner250x250.png
Elementor Pro
Generatepress Logo White Asset
GeneratePress
Divi 4.0
Divihello
Prémium támogatás és ajándék Divi licence
Adatvedelem.png
ADATVÉDELEM minta
Aszf.png
Webshop ÁSZF minta