A WordPress és az automatizált értékesítés

Egyszer már eltemették a jó öreg hírlevélküldést, mint olyan marketing-eszközt, amely már “kiment a divatból”, veszített a hatékonyságából. Sokak szerint az emberek ma már nem olvasnak, inkább videót néznek, vagy azt sem, mert semmire nincs idejük. Mostanában azonban mintha újra feltámadt volna a hírlevél, az online marketinggel foglalkozó cégek egymás után adják ki erre vonatkozó anyagaikat. Én nem a “divatot” követtem ebben, hanem a józan eszemet és a tapasztalataimat – de az utóbbi időkben rengeteg újat tanultam is erről a témáról.

Hogy jön mindez a WordPresshez? Természetesen úgy, hogy ha nem hobbyból szerkeszted a weblapodat (sőt, a legtöbbször még hobby oldalnál is), akkor nyilván az a célod vele, hogy érdeklődőid, vevőid, ügyfeleid, olvasóid legyenek. Márpedig ehhez mégiscsak elengedhetetlen, hogy listát építs, hogy kommunikálj, és ha lehet, a munkád egy részét automatizáld.

Ha figyelemmel követed a WP-Sulit, ha alaposan körülnézel az oldalon és céges társoldalán, a pagonymedia.hu-n, akkor akár magadtól is megtanulhatsz belőle egyfajta üzleti modellt, vállalkozási formát. Csakhogy amit kívülről láthatsz, az csupán a felszín; ha nem ismered a “mélyben” zajló folyamatokat, akkor hiába is próbálnád lemásolni, amit csinálok. A részleteket nem szoktam elárulni senkinek (és nem, most sem fogom 🙂 ), de a rendszerem felépítését, a színfalak mögötti automatizmusokat megismerheted.

Jövő csütörtökön tartom a WP-Suli első őszi tréningjét, amely az automatizált értékesítésről fog szólni. Valós, működő példákon keresztül fogom bemutatni, hogy milyen módon építhetsz weblapodból és néhány kiegészítőből valóban pénztermelő, emberi beavatkozás nélkül működő weboldalt.

Szeretnéd megismerni a titkot? 🙂 Kíváncsi vagy, hogyan építettem egy ingyenes blogból virágzó vállalkozást két év alatt?

Ez az egyetlen alkalom, amikor beleshetsz a kulisszák mögé – és ha akarod, megvalósíthatsz magadnak egy saját álmot…

Az online tréning tehát szeptember 13-án, csütörtökön, délelőtt 10 órától 12 óráig lesz a WP-Suli webkonferencia-termében. A részvételi díj 5.000 Ft + ÁFA = 6.350 Ft. Ha érdekel a téma, de nem felel meg az időpont, akkor is nyugodtan jelentkezhetsz: a tréningről felvétel készül, így ezt bármikor megnézheted / meghallgathatod.

Klubtagok, figyelem! Számotokra a tréning ingyenes, de részvételi szándékotokat jeleznetek kell a ma reggel Nektek külön kiküldött levélben lévő jelentkezési linkre kattintva. Ha nem jelentkeztek, nem tudtok bejönni a terembe és nem kapjátok meg a felvételt sem!

Szerző:

Iratkozz fel hírlevelünkre!

Javasolt eszközök:

Banner250x250.png
Elementor Pro
Generatepress Logo White Asset
GeneratePress
Divi 4.0
Divihello
Prémium támogatás és ajándék Divi licence
Adatvedelem.png
ADATVÉDELEM minta
Aszf.png
Webshop ÁSZF minta