Saját regisztrációs űrlap

 

Unalmas a jó öreg regisztrációs / bejelentkező oldal? Dobd fel a saját logóddal, kérj be további adatokat, engedd meg a regisztrálóknak, hogy saját jelszót adjanak meg, nehezítsd meg a robotok dolgát egy captcha-val, vagy fizettesd meg a regisztrációt PayPalen keresztül! Tonnányi beállítási lehetőséggel érkezik a Pie Register nevű bővítmény.

Telepítés és bekapcsolás után ez az okos és hasznos kis bővítmény a Beállítások menüpont alá költözik be, ahol rengeteg lehetőséget kapsz, hogy testreszabd a regisztrációs oldalt.

Jelszó: a regisztrálóknak nem kell először az automatikusan generált jelszóval belépniük, rögtön megadhatják a sajátjukat. Megjelenítheted a jelszóerősség-mérőt is.

Logo: feltöltheted a saját logódat a WordPress alapértelmezett logója helyett.

Fizetős oldalak: egyszerűen add meg a PayPal kártyaelfogadó kódodat, és a látogatók máris csak fizetés után regisztrálhatnak.

Ellenőrzött regisztráció: kérd meg a regisztrálókat, hogy egy e-mailben kapott linkre kattintva erősítsék meg a regisztrálási szándékukat, vagy tartsd fenn magadnak a jogot, hogy engedélyezd a regisztrációt.

Feltételek elfogadása: jelenítsd meg a saját felhasználási feltételeidet vagy jognyilatkozatodat, és írd elő ennek elfogadását.

További adatok bekérése: határozd meg, hogy milyen adatokat kérsz be a regisztrálóidtól: a nevükön és az e-mail címükön kívül szükséged lehet egyéb elérhetőségeikre vagy egy rövid bemutatkozásra – de ha ez mind nem elég, létrehozhatsz egyéni mezőket is.

Beállíthatod ezenkívül, hogy mi legyen a visszaigazoló levélben, és azt is, hogy milyen legyen a külalakja a regisztrációs oldalnak – igaz, ehhez egy cseppet értened kell a CSS-hez.

Így nézhet ki az eredmény (magyarítás majd lesz, türelem 🙂 ):

Ezek után nincs kifogás, hogy miért unalmas még mindig a login oldalad 🙂

 

Szerző:

Iratkozz fel hírlevelünkre!

Javasolt eszközök:

Banner250x250.png
Elementor Pro
Generatepress Logo White Asset
GeneratePress
Divi 4.0
Divihello
Prémium támogatás és ajándék Divi licence
Adatvedelem.png
ADATVÉDELEM minta
Aszf.png
Webshop ÁSZF minta