Általunk használt és javasolt eszközök

Olyan eszközök listáját láthatod amit a mindennapokban én magam is használok saját és klienseim oldalain

Sablon / Page Builder

GeneratePress /Premium – Szuper gyors, könnyen kezelhető, de ugyanakkor remekül testreszabható. (10% kedvezmény)

Astra /Pro – Szintén gyors és testreszabható alap sablon, remek GeneratePress alternatíva.

Divi – Gyors és remek sablon illetve lap építő kombó, éves vagy élettartam licenszel (10-20% kedvezmény az aktuális promótol fuggően). Sokáig használtam, de már csak GeneratePress és Elementor kombóval dolgozok. ( helloWP-n keresztül premium támogatás vehető melyhez API kulcsot is adnak legálisan

Javasolt bővítmények

Elementor page builder – Sablon független, gyors és folyton fejlesztett lap építő. Ingyenes és Pro verzióval. Az ingyenes majd mindere elegendő, Pro pedig képes majd mindent alakítani weboldalunkon.

SEOPress – Yoast ingyenes és Premium remek helyettesítője. Az egyszerű bármennyi domain licensz miatt pedig a klienseimnek is ajánlhatom nyugodtan a Pro verzióját.

Yoast SEO – Mai napig remek technikai SEO bővítmény, de csak az ingyenes verzióját merem javasolni.

Fluent Forms– Gyors és testreszabható kapcsolati ív építő remek lehetőséggel (Én a Pro verziót használom minden oldalamon)

GravityFroms – Form építő a már sokkal komolyabb igényekre. Csak fizetős verziója van :/ 

WooCommerce – Az egyik legnagyobb e-commerce bővítmény online bolt inditásához. Az alap ingyenes szinten mindenre jó és van számlázz.hu, stb bővítési lehetőség

Easy Digital Downloads – Mint előbbi, de ez kimondottan digitális termékekre lett készítve

WPShowPost – Tom Usborne egy pöppet kevésbé ismert lista építő terméke, ugyanakkor hasonloan erős eszköz mint a GeneratePress sablonja. Hétköznapi bejegyzésektől Woo termékekig majd bármit megjelenít. Magazin weblap építőknek kötelező!

SmartSlider3 – Szerintem a legjobb slider építő bővítmény aminek van ingyenes és Pro verziója (erre 10% kedvezmény a kosárban vár téged)

Email marketing

MailChimp – Talán a legkedveltebb email marketing platform. Ingyenes az első 2000 feliratkozóig.

ElasticEmail – Minőségi tömeges email küldő szolgáltatás. 

Biztonsági és mentés bővítmények

Wordfence – Az egyik kedvenc biztonsági bővítményem…az ingyenes verzióban ha mindent beállítunk, sok fejtöréstől szabadulunk meg későbbiekben.

WP-SpamShield – Egy remek WordPress anti spam bővítmény. 

 

Figyelmeztetés: A fenti linkek némelyike partner link. Ez neked semmivel sem fog többe kerülni (néha még kedvezményes is), viszont a beérkező jutalékok segítenek fenttartani a wp-suli és wpBarkács projectet ha ezeket használod vásárlásnál. 

Frissítve: 2019.02.14