Kétéves a WordPress Suli :-)

Kétéves a WordPress SuliSzeretem az évfordulókat 🙂 Valahogy jólesik végiggondolni, mi történt a legutóbbi óta, és eltervezni, hogy hol fogunk tartani a következőn… Éppen ma két éve, 2010. február 12-én jelent meg az első bejegyzés a WP-Suli oldalán – egy igen rövid bejegyzés, mindössze annyi volt benne, hogy “Hamarosan indulunk!” Mennyi minden történt azóta!

Röviden, számokban: 190 bejegyzés, 2.034 hozzászólás (valamint 2.482 spam, amelyektől megóvott az Akismet 🙂 ), 83.584 látogató a weblapon, 38.235 egyedi látogató, 221.937 oldalmegtekintés (a Google Analytics szerint), tehát összességében kb 115 látogató naponta, és az átlagosan a webhelyen töltött idő 5 perc 17 másodperc… Tetszenek ezek a számok! És nemcsak azért, mert (bevallom) igen jólesnek a zuzámnak, de az sem árt, hogy megerősít: mégiscsak van valami értelme annak, hogy létezik ez az oldal, nem hiába dolgozom rajta két éve. Ki kívánhatna ennél többet?

Még néhány szám, ha már így belelendültem: tartottam eddig 7 tantermi tréninget, 5 online tréninget, 2 élő találkozót, amelyeken összesen több, mint százhúszan vettek részt, valamint tizenegyedik hónapja indulnak folyamatosan az online WordPress tanfolyamok, amelyeknek eddig összesen közel 1.200 résztvevője volt. A blogértesítőre jelenleg majdnem 3.000 fő van feliratkozva. A napokban jelenik meg a kétszázadik WordPress alapú weboldal, amelyet részben vagy teljes egészében én készítettem, a tárhelyszolgáltatásunk keretében pedig pillanatnyilag 117 ügyfelünk 238 domainje működik. Egyszóval:

Örülök, hogy hasznosnak találod az oldalamat, és köszönöm, hogy velem vagy!

 

Ennyit tehát a múltról (és a jelenről), most pedig hadd írjak pár dolgot a jövőről is.

Az elmúlt hónapok tapasztalatai alapján, annak megfelelően, amit az ügyfeleink kértek, átalakítottuk a webdesign szolgáltatásainkat. Jelenleg háromféle WordPress alapú weblapot készítünk: a “Hobby” csomagban technikailag állítjuk fel a weblapot, a tartalom feltöltése már a Te dolgod; az “Üzleti” csomagban készre építjük a weboldaladat, menüpontokkal, leírásokkal, képgalériákkal, űrlapokkal, egyebekkel együtt; a “Prémium” szolgáltatáscsomag keretein belül pedig további funkciókat is hozzáadunk (webáruház, zárt oldal, tagi rendszer, hírlevélszoftver, partnerprogram, stb).

A webdesign csomagok részletes leírását ide kattintva olvashatod el »

Mi az, hogy készítünk, miért a többes szám? Örömmel jelenthetem be, hogy megalakult Magyarország első női webdesign csapata! 🙂 Többé nem dolgozom egyedül: a WordPress weblapok telepítésében, beállításában, a sablonok fordításában és testreszabásában, a tartalmak elkészítésében és feltöltésében, sőt, a WP-Suli blog cikkeinek írásában is ezentúl egy lelkes “hölgykoszorú” segítségére számíthatok, akiknek a nagy része kisgyerekek mellett végzi ezt a munkát. Egyiküktől már meg is jelent egy cikk a WP-Suli Klub zárt oldalán (arról szól, hogy hogyan használhatod a WordPresst offline, azaz internet és tárhely nélkül, a saját gépedre telepített virtuális szerveren), és hamarosan olvashatjátok bemutatkozásukat és “kalandjaikat” az újrainduló OkosKismama & Co. oldalon.

Ahogyan már régen tervezem, ettől a sablontól megválunk – jól nézzétek meg még egyszer, mert a következő bejegyzés, a harmadik évünk első bejegyzése már új ruhában látja meg a napvilágot 🙂

Egy nagy tartozásom van még: januárra ígértem az új WordPress felhasználói kézikönyvem megjelenését. Amint a mellékelt ábra mutatja, ezzel bizony derekasan elcsúsztam, de mindent megteszek, hogy olyan gyorsan befejezzem, ahogy csak bírom. Természetesen a karácsonykor osztogatott kuponok, amelyeket a könyv megvásárlására lehet majd beváltani, továbbra is érvényesek lesznek – nem akarok felelőtlenül ígérgetni, a végső beváltási határidejüket majd akkor mondom meg, amikor a kezembe fogom a könyv első elkészült példányát 🙂

 

Remélem, továbbra is az olvasóm maradsz! És kérlek: ha van valami, amiről szeretnéd, hogy írjak, azazhogy írjunk, azt oszd meg velünk itt a hozzászólások között! Én és a csapatom (de jó ezt leírni!) igyekszünk minden kívánságot mielőbb teljesíteni.

 

Oszd meg Te is:

Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

Ezek is érdekesek lehetnek számodra: 

Ne maradj le semmiről, iratkozz fel hírlevelünkre!

Javasolt eszközök:

Banner250x250.png
Elementor Pro
Generatepress Logo White Asset
GeneratePress
Divi 4.0
Divihello
Prémium támogatás és ajándék Divi licence
Adatvedelem.png
ADATVÉDELEM minta
Aszf.png
Webshop ÁSZF minta

“Kétéves a WordPress Suli :-)” bejegyzéshez 17 hozzászólás

 1. Gratulálok!
  Nagyszerű látni egy működő példát és azt, hogy hogyan fejlődik lépésről lépésre. Közben elképzelem, hogy az én honlapom is hasonló “karriert fut be”.
  Hajrá!
  Gábor

 2. Szia Móni!

  Gratulálok! Miért nincs ennek a szónak szinonimája? No, mindegy. Egy biztos: olyan példát mutatsz, amelyet jó (lenne) követni. Nem tudom, én hol fogok tartani 2 év múlva (bár céljaim/terveim vannak), de azt tudom, hogy a “pót-anyám” vagy. Te fogod a kezem az első lépéseknél.
  Köszönöm Neked!

  Rólad és az elhivatottságodról eszembe jut Váci Mihály: Még nem elég c. versének középső két szakasza:
  “Nem elég a célt látni, 
  járható útja kell! 
  Nem elég útra lelni, 
  az úton menni kell! 
  Egyedül is! – Elsőnek, 
  elől indulni el! 
  Nem elég elindulni, 
  de mást is hívni kell! 
  S csak az hívjon magával, 
  aki vezetni mer.

  Nem elég a jóra vágyni, 
  a jót akarni kell! 
  És nem elég akarni, 
  De tenni, tenni kell: 
  A jószándék kevés! 
  Több kell – az értelem! 
  Mit ér a hűvös ész?! 
  Több kell – az érzelem! 
  Ám nem csak holmi érzés, 
  de seb és szenvedély 
  keresni, hogy miért élj, 
  szeress, szenvedj, remélj!” 

  Elindultál az úton, hívsz másokat és vezetsz bennünket. Szívvel, lélekkel, szeretettel. És “hűvös ésszel”. A 2×2 józanságával. (De ez már egy másik vers:D)

  Azt kívánom, hogy a következő 2 évben ezeket a gyönyörű eredményeket messze túlszárnyald!
  Ígérem, én mindent megteszek, ami csak telik tőlem!

  További jó utat, sok sikert és egészséget kívánok Neked.

  Üdvözlettel: Éva

 3. Annyira aranyosak vagytok! Köszönöm szépen!!!

  Ilyen embereknek, mint Ti, igazi boldogság dolgozni, segíteni.

  Remélem, sőt, tudom, hogy Ti is ugyanekkora örömmel fogtok majd visszanézni két év múlva a saját utatokra. Remélem, mert nekem is nagyon jó érzés lesz, hogy valami részem nekem is van (lesz) ebben; és tudom, mert aki tud örülni mások sikerének, az maga is megkapja ugyanazt.

 4. Üdvözlök Mindenkit a WP-Suli klubban!

  Külön gratulálok neked Móni azért, mert mindezt gyermekeid nevelése mellett érted el. Ez példaértékű lehet minden kismamának, gyesen lévő anyukának, és egyáltalán a nőknek.

 5. Kedves Moni!
  Gratulálok az eredményeidhez, mind, mind megérdemled, mert sok jót nyújtasz nekünk! Nagyon jól tanítasz és egyértelműen, tisztán kommunikálsz! Hálás vagyok azért, amit teszel és adsz!
  Várom a “lányokat”!
  Sok sikert a jövőben, de ezt nem kell kívánnom, mert nadon megy neked!
  Teri

 6. Kedves Móni!
  Szintén csak gratulálni tudok, és megköszönni hogy nyugodtan alszom mióta nálatok “lakik” az oldalam. Minden elismerésem hogy családanyaként is ilyen profin helyt állsz a munkádban. Sok sikert kívánok a jövőben is, sokunknak példaként taposod az utat.
  Franciska

 7. Szia Móni!

  Gratulálok az oldaladhoz! az évfordulóhoz, Kívánok még 50-szer ennyit, mindenből! És főleg ahhoz, hogy mindezt gyerekek mellett sikerül/t/ véghezvinni!!!

 8. Szia, Moni!

  Tudod, hogy nem vagyok a nagy szavak embere, ezért csak ennyit:

  Sok szeretettel gratulálok és további szerencsés utat kivánok Neked és az egész Csapatnak!

Szólj hozzá!

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..