Ilyen volt a WordPress Piknik

Végre sikerült időt szakítanom rá, hogy megosszam az első WordPress Piknik élményeit és fényképeit. Ha ott voltál, kérlek, meséld el, milyen volt, ha pedig nem, akkor legközelebb ki ne hagyd!

Nagyon szép napunk volt, kellemes meleg, ragyogó fények… A lovardában találkoztunk, a gyerekek kipróbálták a pónilovaglást, azután az íjászatot is (erre a felnőttek is beneveztek), utána megettük a finom kolbászos paprikás krumplit. Közben fogyott a sör és az üdítő, meg a fagyi is rendesen 🙂

Ebéd után lesétáltunk a Duna-partra, a csapat egy része kenuba ült, és feleveztek egy jó darabon, majd visszacsorogtak hozzánk. Fürdőruhával senki nem készült, de a gyerekeket ez nem zavarta a pancsolásban, és a felnőttek is kellemesen napoztak, beszélgettek a parton.

Később visszamentünk a lovardába, és a fák alatti piknikasztalok között körbeültünk, megbeszéltük mindenki kérdéseit a WordPress rendszerrel kapcsolatban, és azt is elmondtam, milyen segítséget kaphat nálunk, aki a WP-Suli Klub tagja, vagy aki karbantartási szolgáltatásra fizet elő. A résztvevők között elindult a kapcsolatépítés is, névjegyeket cseréltek, későbbi találkozókat beszéltek meg.

Az alábbi képek és vélemények, azt hiszem, mindent elmondanak:

Nagyon szépen köszönöm a szombati szervezést. Remekül éreztem magam. Ezt elmondhatom Edit nevében is. Emellett rengeteg új és hasznos információval lettünk gazdagabbak. Alig várom már, hogy kezdődjön a tanfolyam.

(Berény Péterné Kati)

Nagyon élveztem a tegnapi pikniket a Szentendrei Szigeten. Az információcsere egy kellemes hétvégi kikapcsolódás keretében zajlott, amit nagyon jónak tartok. Máskor is szívesen részt vennék hasonló találkozón a szervezésedben. Úgy gondolom, hogy emberileg és üzletileg egyaránt jó helyre érkezik az, aki Téged választ.

Az egyik tevékenységem (ugyan még nagyon kezdetleges állapotban) megtalálható a www.asvanyekszerek.blogspot.com oldalon, biztos vagyok benne, hogy a többivel igénybe veszem a szolgáltatásaidat.

Először volt szerencsém személyesen találkozni Veled, és közvetlen, allűröktől mentes egyéniséged garantálta szerintem az egész társaságnak a kellemes, oldott, igazán családias hangulatot. Nagyon jónak tartottam, hogy a résztvevők között az ismerkedés “magától” elindult – hagytál erre időt, majd a nap későbbi részében mondtad el a mindenki számára fontos tudnivalókat, valamint mindenki választ kapott az általa feltett kérdésre.

Úgy érzem, jó helyen voltam, és leszek Nálad.

És természetesen várom a tanfolyam kezdését is.

(Szöllősy-Vigh Julianna)

(Figyelem! Az alábbi képek a nyugalom megzavarására alkalmasak! Ugyanis szerepelek rajtuk 🙂 Alább nyilatkozó Ildikótól származnak, akinek a véleményével és képeivel most utólag köszönettel kiegészítem ezt a bejegyzést.)

Köszönjük a WordPress piknik lehetőségét. Kellemes, hasznos kikapcsolódás volt kicsiknek és nagyoknak egyaránt. Remélem, újra találkozhatunk. Csodálatos volt a helyszín, a programok és az egész nap. Köszönet érte!!!

(Lábasné Grega Ildikó)

Oszd meg Te is:

Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

Ezek is érdekesek lehetnek számodra: 

Iratkozz fel hírlevelünkre!

Javasolt eszközök:

Banner250x250.png
Elementor Pro
Generatepress Logo White Asset
GeneratePress
Divi 4.0
Divihello
Prémium támogatás és ajándék Divi licence
Adatvedelem.png
ADATVÉDELEM minta
Aszf.png
Webshop ÁSZF minta

“Ilyen volt a WordPress Piknik” bejegyzéshez 5 hozzászólás

 1. Nahát micsoda véletlen! Jövök Mónihoz olvasgatni, és akkor egy kedves onlány ismerős élménybeszámolójára, Julika írására bukkanok. 🙂
  ..ilyenkor azért irigyelem egy kicsit a főváros környékieket, sokat jelentenek ezek a támogató női közösségek, és jóérzés lehet a “WordPress családi rendezvényén” részt venni. A wordpress rendszert én is használom és kedvelem, csak jómagam földrajzilag távolabb vagyok Tőletek! …igaz az élménybeszámolóval kicsit közelebb hoztátok, további sok sikert, és sok-sok hasonló rendezvényeket kívánok!:)

  Szeretettel:
  TündérTanárnéni

  • Kedves TündérTanárnéni!

   Ezek szerint csodák igenis léteznek. Örömteljes véletlen, hogy Móni honlapján látlak legalább képről, és mivel a profilodba vág, – gyermekeknek ill. szüleiknek segítesz -, Neked még elmondom, hogy Móni a gyermeknevelésben is profi. A pikniken résztvevő 2 fiúgyermekét külön is nagyon élveztem, annak ellenére, hogy lányos mama ill. nagymama vagyok már, és mindig lánygyerekekkel volt dolgom. A fiúk bearanyozták a napomat. Köszönöm Mindannyiuknak, és a többi résztvevőnek is.

   Szeretettel: Julika

 2. Kedves Móni és Mindenki!
  Nagyon sajnálom, hogy nem lehettem ott, annyira készültem rá, erre az egyik kedves barátunk képes volt pont aznap összeházasodni az egyik legkedvesebb barátnőmmel…
  Remélem a következő alkalomig sikerül mindenkit időben kiházasítani, és ott lehetek!!!!
  Már nagyon szeretnélek személyesen is megiserni, és a többeiekkel is szívesen cserélnék tapasztalatot! Jó tudni, hogy nincs egyedül az ember a bajaival!
  Ráadásul a kenuzás az egyik kedvenc sportunk, a család apraja-nagyja élvezi!
  Viszlát jövőre, addig is itt a blogon csupa szem- és fül vagyok!
  Üdv Kati

Szólj hozzá!

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..