Három évesek lettünk :-)

Elérte az óvodás kort a WP-Suli! 🙂

Három éve ezen a napon jelent meg az első bejegyzés, “Hamarosan indulunk” címmel. Három év persze még nem “történelem”, de nekem, nekünk (a PagonyMedia csapatának és külsős munkatársainak) mégiscsak nagy dolog…

Nézzük a kedvenc számaimat: 205 bejegyzés (nem írtam valami sokat az elmúlt évben – annál többet konzultáltam egyénileg…), 2.652 hozzászólás (plusz az Akismet által elhárított 5.927 spam – ezek nagyon belehúztak! Nézd meg a tavalyi számokat itt: Kétéves a WordPress Suli); a Google Analytics adatai alapján pedig eddig összesen 133.631 látogatás történt a weboldalon (kb 60 %-os növekedés tavaly óta), ebből 63.686 egyedi látogató (ez majdnem 70 %-kal nőtt) és 340.961 oldalmegtekintés volt; tehát a teljes három évet figyelembevéve a napi látogatószám most már 122 fő (tavaly ilyenkor 115 volt), de még érdekesebb (legalábbis számomra), hogy ha csak az előző egy évet nézzük, akkor majdnem annyian nézték meg az oldalt egy év alatt, mint előtte két év alatt (na jó, ez túlzás, igazából csak háromnegyed-annyian), és a lényeg: hogy ezalatt az egy év alatt naponta átlagosan 152 látogató járt a WP-Sulin.

Tudom, hogy ez a szám roppant kevés az “igazi, nagy” blogok, portálok látogatószámához képest, de nekem gyönyörű eredmény, hiszen egy meglehetősen szűk területről írok. A másik fontos adat számomra, hogy a látogatók több, mint fele visszatérő vendég, tehát újra és újra eljönnek hozzám; valamint az is lényeges, hogy a weboldalon töltött idő közel 5 perc – beleszámítva azokat a blogolvasókat is, akik csak elolvassák az éppen aktuális bejegyzést és már mennek is tovább!

Mindebből újra az következik nekem, mint amit tavaly is írtam: köszönöm az érdeklődésedet, köszönöm az aktivitásodat; köszönöm, hogy olvasol, hogy kérdezel, hogy néha válaszolsz is, ha én éppen nem vagyok itt; köszönöm, hogy témákat javasolsz, köszönöm, hogy felhívod a figyelmemet arra, hogy miről érdemes írnom.

Köszönöm, Kedves WP-Suli Olvasó! 🙂

 

Még két lényeges adat, mielőtt rátérek a “lényegre”: eddig több, mint 300 WordPress alapú oldal létrehozásához, testreszabásához vagy javításához volt közünk (egyszer már megszámolom pontosan…); és a WordPress weblapok igényeire optimalizált tárhelyszolgáltatásunkat jelenleg 188 ügyfél veszi igénybe. Lassan kezdem én magam is elhinni, hogy rutinosak vagyunk a témában 🙂

 

Az ajándékot pedig az ünnepelt adja, természetesen!
(ahogy az már megszokott a piacgazdaságban… 🙂 )

De hogy mi legyen az ajándék, azt Te mondod meg! Nos, mit szeretnél?… 🙂

Várom az ötleteidet, a véleményedet: kérlek, írd meg a hozzászólások között, hogy minek örülnél a legjobban, és a beérkező javaslatok alapján fogok adni valami olyasmit, aminek tényleg hasznát veszed.

Nagyon boldog születésnapot kívánok! 🙂

 

Oszd meg Te is:

Share on email
Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on linkedin

Szerző:

Ezek is érdekesek lehetnek számodra: 

Iratkozz fel hírlevelünkre!

Javasolt eszközök:

Banner250x250.png
Elementor Pro
Generatepress Logo White Asset
GeneratePress
Divi 4.0
Divihello
Prémium támogatás és ajándék Divi licence
Adatvedelem.png
ADATVÉDELEM minta
Aszf.png
Webshop ÁSZF minta

“Három évesek lettünk :-)” bejegyzéshez 54 hozzászólás

 1. Boldog születésnapot!
  Én arra vágyom, hogy majd egyszer egy jótündér megtalálja vagy elkészíti számomra azt az ideális ár-érték arányú sablont, ami toldozás-foldozás nélkül kielégíti az igényeimet, mert eddig a több tízezerből még nem leltem meg az igazit:(

  Válasz
  • Turkálás nélkül a legtöbbször nem jó egyik sem, én a prémium sablonokba is gyakorlatilag mindig belenyúlok.

   Van ilyen jótündér, aki elkészíti Neked a pontosan olyat, amilyet szeretnél, de a jótündér tele van munkával, ezért minimum egy, de inkább két hónapot várni kell rá, és kb 50-60.000 Ft-odba kerül egy saját sablon.

   Válasz
   • Nem is gondoltam, hogy a jótündér ingyen tündérkedik, de ez egyelőre még nem fér bele… De nemsokára tervezem, hogy feladom a toldozást-foldozást és keresek egy ilyen tündért:)

 2. Boldog szülinapot és sok sikert a jövőben!
  Egyelőre nincs honlapom és nincs kérésem se. Most szeretnék WP-honlapot készíteni. Nagyon rokonszenves az oldalatok, és a segítségével próbálok majd meg eligazodni a témában.
  Üdvözlettel: Mirjam

  Válasz
  • Köszönöm 🙂

   Olvasd el az “Új vagy itt? Kezdd ezzel!” oldalon lévő cikkeket, iratkozz fel az értesítőre, olvasd el az induló segédletet, aztán keress a blogban az oldalsáv tetején lévő keresővel. Ezek rengeteget segítenek. Ha pedig elakadsz, legyél klubtag, és kérdezz! 🙂

   Válasz
 3. Sok-sok boldogat 🙂 Nagyon örülnék, ha minden egyes cikkben írtakat meg tudnám valósítani 🙂 Addig is már az is boldoggá tenne, ha tudnám, hogy miért tűntek el a kategória cikkajánlói 1-1 cikk alján… Szép munka Moni! Kata

  Válasz
 4. Gratulálok!

  3 év szép idő és az eredmények pedig egyre nőnek.
  Az én honlapom még csak 3 hónapos….
  Kérés, ha lehet?
  A saját honlapomnál egy átvizsgálást szertnék kérni, szövegírásban(nyelvtani és helyesírás területén)

  Köszönettel:Molnár Péter

  Válasz
  • Köszönöm 🙂

   Megbeszélhetjük – küldd el a honlapod címét a megrendeles [@] pagonymedia.hu címre, ránézünk, és mondunk pár ötletet, meg egy szülinapi ajánlatot a többire 🙂

   Válasz
 5. Kedves Móni!

  Őszintén gratulálok!
  Ajándék? Nekem az lenne, ha meg tudná nekem valaki mondani, melyik az a plugin vagy program, amivel olyan kérdőíveket készíthetnék, ami az értékelést e-mailben kiküldi. Jó lenne ingyenesen….

  Válasz
  • Köszönöm 🙂

   Úgy érted, hogy a látogató kitölt egy kérdőívet, és az eredmények alapján kap automatikusan e-mailben egy kiértékelést? Vagy úgy érted, hogy Te kapsz egy e-mailt a kitöltésekről?

   Utóbbi megoldható akár egy Contact Form 7-tel is, de a Silihost Autoresponderrel már egészen profin (lásd: http://www.pagonymedia.hu/megrendeles/autoresponder/); az előbbit viszont programoztatni kell! Az nem egy egyszerű feladat. Majd kijavítanak a többiek, ha tudnak létező, megvásárolható vagy netán ingyenes változatról, de én eddig ilyet csak egyedileg programozva láttam.

   Válasz
   • Nagyon köszönöm Móni, az első változat érdekelt volna. (Amikor az értékelés kimegy e-mailben a teszt kitöltőjének) Már régóta keresem, de mostmár legalább nem idegesítem magam rajta, hogy milyen béna vagyok! Olyan kérdőív lenne esetleg, ami, ha nem is küldi ki a válaszokat, de a végén megadja? Mi értelme egy kérdőívnek, ha a végén nem tudjuk, hogyan teljesítettünk?

   • Pont az eredmény legenerálása programozási feladat. A “kézi” megoldás erre az, amit nemrég láttam: “kitöltés után kattints a küldés gombra, és két napon belül megkapod e-mailben a kiértékelést” 🙂

 6. Boldog születésnapot!
  A woocommerce használatáról tényleg írhatnátok 🙂
  Bár én már több éve ezt a plugint használom, de minden frissítésnél ad munkát. A nyelvi fájlt is emiatt újra kell fordítanom, minden esetben sajnos, mivel mindig változtatják 🙁

  Válasz
 7. Kedves István!

  Örömmel láttam, hogy neked van nyelvi fájlod a woocommerce-hez. 🙂 Elárulod honnan szerezted? (Feltéve persze ha nem saját készítés.)

  Válasz
 8. Köszönöm szépen a gratulációkat és jókívánságokat!

  Úgy látom, a WooCommerce sokakat érdekel 🙂

  Orsolya, Tamás, István: én is lefordítottam, és (“aljas módon”) pénzért osztogatom 🙂 – életfogytig tartó frissítésekkel, kemény 2.400 Ft + ÁFA-ért megvásárolható itt: https://wp-suli.hu/segitseg/woocommerce-forditas/

  Azt tudni kell a WooCommerce-ről, hogy sajnos a készítői nem konzekvensek, a kódban lévő szövegek sokszor nem egyeznek azzal, ami a nyelvi fájlban van, így a nyelvi fájlon kívül (ami többezer sor) néhány további fájlban direktben is kell fordítani, és természetesen ezeket minden frissítés alkalmával ellenőrizni, újracsinálni, ha kell.

  Az én fordításom mindezeket tartalmazza, viszont magát a nyelvi fájlt nem fordítom le újra minden frissítésnél. Ennek az az eredménye, hogy kifelé (amit a vásárló lát) minden magyar, bent a Vezérlőpulton viszont vegyes, van, ami magyar, van, ami angol.

  Ezzel a kényelmetlenséggel együtt, viszont azzal a kényelemmel, hogy minden verziófrissítés után (ami bizony elég gyakran bekövetkezik) rövid időn belül küldöm a vásárlóimnak az aktualizált fájlokat ingyen, szerintem azért nem egy ördögi ár a 2.400 Ft + ÁFA…

  (Azért írom ezt ilyen részletesen, mert néha megkapom, hogy milyen alapon adok pénzért egy nyílt forráskódú holmit, és ilyenkor mindig el kell magyaráznom, hogy nem a nyílt cuccot adom ingyen, hanem a saját munkámat, amellyel újra és újra fordítom és frissen tartom a magyar nyelvi fájlokat.)

  Válasz
  • Persze, Móni, tudom, hogy te fordítottad és sok vele a vesződség. És tudom, hogy nem sok pénz a 2.400 Ft, de nekem jelen pillanatban sok. Ez van. Majd akkor addig megleszek nélküle. Azért merészeltem szóba hozni, mert te kérdezted. 🙂

   Válasz
   • Úgy értettem, hogy az lesz az ajándék, amit a legtöbben kérnek 🙂 Ha más ötlet nem jön, akkor egy részletes WooCommerce-bejegyzés lesz az. Egyelőre ez vezet, de szóljatok, ha van valami más is!

 9. Ne magyarázkodj Móni!
  Akinek 2.400 Ft-ot nem ér meg (gondolja csak végig ő mennyi munkaórát fektetne ő bele….), annak azt gondolom magyarázkodni sem érdemes!!

  Egy újabb vevőd már egészen pontosan van! 🙂 Még csak most kezdünk ismerkedni a commerce-el, de tetszik, így hamarosan jelentkezem is nálad.

  Válasz
 10. Nem pont ide tartozik, de az előbbi gondolattal kapcsolatban jutott eszembe:

  Sokan rengeteget kínlódnak ingyenes sablonokkal és profi szolgáltatásokat várnak.
  (ismerőseim között látom, illetve régebben én is ebbe a csoportba tartoztam :-))

  Ezzel nem is lenne semmi baj, de heteket/hónapokat szenvednek, mire megtalálják az összes általuk megálmodott funkcióhoz az ingyenes beépülőt vagy kódrészletet.

  Jobban végiggondolva azonban rájöttem, hogy minek, mikor megvannak erre a profik, akik megcsinálják a jobbnál jobb sablonokat, lefedve az élet szinte teljes területét és igényét.

  Akár egy családi gyorséttermi menü áráért is megkapható már némelyik sablon, ami igazából nem vesz ki eszeveszetten nagy összeget a tárcánkból, ugyanakkor megvan mögötte a folyamatos fejlesztés, hibajavítás és támogatás + a legfontosabb: RENGETEG MEGTAKARíTOTT IDŐ, ami a mai világban egyre nagyobb kincs….

  Válasz
 11. Boldog születésnapot kívánok a csapatnak, Móni! Példaértékű számomra, amit létrehoztatok, és működtettek. Motiváló tényező vagytok, amikor elfogy az energia. 🙂

  Szülinapi ajándék tőletek? Ez már magában nagyon kedves ötlet. Talán egy néhány napos hozzáférés a WP Suli Klub Bronz csomagjához, hogy “kézzel foghatóvá” váljon a zárt csoport számára elérhető tartalom.

  További sikereket kívánok! Éva

  Válasz
  • Köszönöm! 🙂

   Ilyen “kódolatlan napok” voltak már múltkor (karácsony előtt) pár napig, akkor lemaradtál róla? De ötletnek nem rossz ez sem, megfontolom.

   Válasz
 12. Szia Moni!

  Gratulálok, meg boldog szülinapot a honlapodnak. Ahogy olvasom a bejegyzésedből és válaszaidból, dübörög az üzlet, és ez a lényeg a bizniszben. 🙂 (Különösen a mostani időkben.)
  Bevalom, soha nem néztem hány éves lehet ez a honlap, és meglepett, hogy még csak 3. Így különösen szépek azok az eredmények. 🙂
  Viszont a “szegény” ünnepelten valamit segíthetnél, hogy gyorsabban betöltődjenek az oldalai, mert most a legtöbb flash-reklámokkal is tűzdelt weboldalt is képes lassúságban beelőzni. 🙂

  Válasz
  • Köszi szépen 🙂

   Jó a hatodik érzéked – éppen a hétvégén költözik az oldal az új, szupergyors szerverre. Szerintem a jövő héten már érezni fogjátok a különbséget 🙂

   Válasz
 13. Kedves Moni!

  Kicsit késve, mert én is ünnepeltem a szülinapomat, de annál nagyobb szeretettel kívánok sok sikert, ami nálatok már úgyis megy és még sok alkotással teli jó évet!

  Teri

  Én csak a technikai tudásod és tapasztalatodat kérem. Csak szólj, hogy honnan tölthetem fel az agytekervényeim közé! Na, ez vicc volt, meg kicsit az elismerésem kifejezése is!

  Válasz
  • Köszönöm 🙂

   Igen, valaki feltalálhatná azt a pendrive-ot vagy bluetooth-t vagy valamit, amellyel egyik fejből a másikba tölthető át a tudás – sokszor hasznos lenne 🙂

   Válasz

Szólj hozzá!

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..