WP e-Commerce magyar változat

 

Az október 20-i egésznapos WordPress Tréning második felében a WordPress alapú webáruházakról volt szó. Részletesen bemutattam a WP e-Commerce nevű ingyenes webáruház bővítményt, amellyel egészen komplex feladatokat is meg lehet oldani. A bővítmény magyar változata már kapható, egyelőre csak klubtagok számára!

Ahogy arról korábban már írtam, nem volt egyszerű feladat a bővítmény teljes magyarra fordítása. Valami még most sem teljesen jó, ahogyan azt a Tréning résztvevői láthatták is, hiszen annak ellenére, hogy a teljes szövegfájl magyarra van fordítva, mégis, egyes üzenetek a webáruház admin felületén felülíródnak – a program valahonnan máshonnan veszi őket, nem a korrekt helyéről. Ezért ezek továbbra is angol nyelvűek.

A lényeg azonban az, hogy a felhasználók magyar nyelvű webáruházat látnak, ha ezt a változatot telepíted, és ezzel a módszerrel nem gond az sem, ha később frissítés készül a bővítményhez, hiszen a nyelvi fájlt soha nem írják felül, és a webshop téma is érintetlen marad.

Van tehát még néhány kisebb szépséghiba a magyar változatban, de azért már használható, és ami szépséghiba van, az is csak az admin felületen. Tehát úgy döntöttem, hogy máris kereskedelmi forgalomba helyezem ezt a munkámat, de Neked, mint klubtagnak felajánlok némi kedvezményt: ha november 12-ig megrendeled és ki is fizeted, a teljes magyar bővítmény és a magyar webshop téma ára mindössze 5.000 Ft + ÁFA (a végső ára 8.000 Ft + ÁFA lesz, és ez november 12-én lép életbe).

A webshop beállításában szívesen segítek, felhasználhatod például erre a célra a klubtagoknak ingyenes havi Skype-konzultációs alkalmadat.

Ha meg szeretnéd rendelni a WP e-Commerce magyar változatát akciós áron, akkor kattints az alábbi nagy piros gombra 🙂

 

 

Szerző:

Iratkozz fel hírlevelünkre!

Javasolt eszközök:

Banner250x250.png
Elementor Pro
Generatepress Logo White Asset
GeneratePress
Divi 4.0
Divihello
Prémium támogatás és ajándék Divi licence
Adatvedelem.png
ADATVÉDELEM minta
Aszf.png
Webshop ÁSZF minta