Hirdetések és widgetek rugalmas kezelése

Egy kedves ismerősöm hívta fel a figyelmemet Tom Slayer oldalára, aki két érdekes és hasznos bővítménnyel járult hozzá a WordPress közösség jólétéhez. Megnéztem, mit tudnak Tom alkotásai.

A két bővítményt ezen az oldalon érheted el. Az első, a “Slayer’s Ad integration v 1.0” elnevezésű segítségével hirdetéseket tehetsz a blogbejegyzéseid belsejébe. Nemcsak Google AdSense, de Etarget hirdetéseket vagy bármilyen egyéb képlinket is kezelni tud a bővítmény, és rengeteg beállítási lehetőséggel érkezik, például megadhatod, hogy az adott hirdetés jelenjen meg egy ideig minden bejegyzésnél, vagy csak ott, ahol beilleszted a bővítmény gyorskódját.

A másik bővítmény neve “Slayer’s Custom Widgets v 1.2“. Ennek a segítségével a widgetjeidet teljesen rugalmasan beállíthatod: bejegyzésenként, oldalanként vagy valamilyen keresőfeltétel szerint is kiválaszthatod, hogy az egyes widgetek hol jelenjenek meg. Alapesetben minden widget megjelenik mindenhol. Itt egy videó a használatáról:

 

 

Oszd meg Te is:

Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

Ezek is érdekesek lehetnek számodra: 

Iratkozz fel hírlevelünkre!

Javasolt eszközök:

Banner250x250.png
Elementor Pro
Generatepress Logo White Asset
GeneratePress
Divi 4.0
Divihello
Prémium támogatás és ajándék Divi licence
Adatvedelem.png
ADATVÉDELEM minta
Aszf.png
Webshop ÁSZF minta

“Hirdetések és widgetek rugalmas kezelése” bejegyzéshez 8 hozzászólás

 1. Na, már megint én… 🙂 Sajnos lekéstem erről, eltávolították a videót és weblap sem elérhető. Tudsz esetleg valamilyen bővítményről, aminek a segítségével cikkekben, illetve oldalsávon meg tudnék jeleníteni iframe hirdetést? Találtam egy iframe-es bővítményt, az viszont idióta, csúszkás keretbe rakta, nem is jelent meg az egész… Roppant reális, hogy valaki toligálja majd a csúszkát, hogy megnézhesse és ráklikkelhessen a reklámra :))))

 2. Olyankor keletkezik csúszka, ha a megadott helynél szélesebb vagy magasabb a tartalom.

  Javaslom, hogy egyszerűen egy Szöveg widgetbe másold be az iframe-es kódot, csak arra ügyelj, hogy a szélességét az oldalsávod szélességéhez igazítsd.

 3. Nem, mert permom elfér a jobb oldali sávban (a sablonban lévő videomegosztóban) az, amit a kétszer olyan széles cikkben csak ilyen bénán akart megjeleníteni 🙁

  • De én ezt nem értem… miért nem jó az, hogy (oldalsáv esetén) Szöveg widgetbe vagy (oldal, bejegyzés esetén) HTML nézetben egyszerűen beilleszted a kapott kódot? Akár iframe, akár nem, annak működnie kell.

 4. Ezt írta Nóra e-mailben, mert valamiért folyton spambe tette a rendszer:

  “A helyzet az, hogy valahol olvastam, hogy az iframe-et nem szereti csak úgy a WP. Úgyhogy köszönöm, megint tanultam valamit. Html nézetben raktam be a legutóbbi cikkbe egyet, ami 350 széles:
  http://www.ezmegazin.hu/eletmod/divat/mi-all-jol/
  Hát így fest :s
  Nem tudom, hogy kéne megcsinálni normálisan, mert az ugye kizárt, hogy 350 széles hely ne lenne a posztoknál. :)”

  Válaszom:
  megnéztem a forrást, és hibás a kód, van benne egy fölösleges kacsacsőr. Küldöm e-mailben a jót.

Szólj hozzá!

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..