Feltételes belépés a weblapodra

Bizonyos esetekben előfordulhat, hogy a weblapodra, vagy a weblapod egy részére érkező látogatónak szeretnéd előírni, hogy az oldalakat csak akkor olvassa el, ha elfogad egy bizonyos feltételt. A leggyakoribb ilyen eset, ha “felnőtt tartalom” van az oldalakon, azaz a látogatónak nyilatkoznia kell arról, hogy már nagykorú, de egyéb esetekben is szüskéged lehet rá. Természetesen erre a feladatra is van WordPress bővítmény.

Az az ügyfelem, aki ezt a témát felvetette, egy egészségüggyel kapcsolatos weboldalt szerkeszt. Azt szerette volna, ha az oldalára érkezők elfogadják, hogy az oldalakon olvasható cikkek tartalma orvosilag nem bizonyított, illetve az eredményük nem garantált – ezt ugyanis jogszabály írja elő az Európai Unióban.

A feladatot a Content Warning nevű bővítmény oldja meg, amelyet ide kattintva tölthetsz le. A régi verzió a honlapra való belépéskor írt ki egy üzenetet, és azt, hogy ha az olvasó a “Tovább” gombra kattint, azzal elfogadja a weblap használatának feltételeit, vagy nyilatkozik, hogy elmúlt 18 éves, vagy hasonló. Az új verzió ezt már akár bejegyzésenként vagy oldalanként is meg tudja tenni.

 

Oszd meg Te is:

Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

Ezek is érdekesek lehetnek számodra: 

Iratkozz fel hírlevelünkre!

Javasolt eszközök:

Banner250x250.png
Elementor Pro
Generatepress Logo White Asset
GeneratePress
Divi 4.0
Divihello
Prémium támogatás és ajándék Divi licence
Adatvedelem.png
ADATVÉDELEM minta
Aszf.png
Webshop ÁSZF minta

Szólj hozzá!

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..