Érkezési oldal WordPressben húzd és vidd módszerrel

Ha belefáradtál abba, hogy rengeteg munkát kell beleölnöd egy normálisan kinéző, hatékony érkezési oldal vagy értékesítési oldal létrehozásába, akkor a WordPress Marketer Plugin nevű bővítménynek örülni fogsz! Igaz, fizetős, de csak egyszer kell kiadnod érte 97 dollárt (mai árfolyamon kb 21.000 Ft-ot), és soha többé nem kell kínlódnod ezzel a munkával, vagy megfizetned valakit, hogy végezze el helyetted.

(Az ötletért, a bővítmény bemutatásáért köszönet a pcmegoldasok.hu oldalnak! Ha esetleg szükséged van némi ismeretrendszerezésre a számítástechnikában, akkor melegen ajánlom ingyenes online tanfolyamukat is – lásd a FORRADALOM menüpontot a fenti oldalon.) (Új ablakban nyílik.)

A WordPress Marketer Plugin segítségével mindenféle programozói tudás nélkül, egyszerű kattintásokkal és húzásokkal, előre beépített elemek kiválogatásával és rendszerezésével változatos, professzionális érkezési oldalakat hozhatsz létre, egyetlen másodperc kódturkászás nélkül. Nézd meg a videót! Nem rövid, de megéri, mert egészen elképesztő, mit tud ez a holmi…

 

 

Amúgy akár pénzkereseti lehetőségnek is jó a WordPress Marketer Plugin, hiszen van affiliate programja, azaz ha írsz róla a blogodon, vagy elhelyezed valamelyik bannerját, az általad közvetített vásárlások után jutalékot fizet Neked a fejlesztő. Itt tudsz regisztrálni az affiliate programba, és például ilyen bannert tehetsz ki a weboldaladra:

Érkezési oldal WordPressben húzd és vidd módszerrel

 

Nekem mindenesetre nagyon tetszik ez a bővítmény, fogom használni – tehát ha úgy gondolod, hogy Neked nem ér meg 97 dollárt, de szeretnéd, hogy készítsek számodra egy ilyen érkezési oldalt, az is megoldható. Kattints ide az ajánlatkéréshez!

 

Szerző:

Iratkozz fel hírlevelünkre!

Javasolt eszközök:

Banner250x250.png
Elementor Pro
Generatepress Logo White Asset
GeneratePress
Divi 4.0
Divihello
Prémium támogatás és ajándék Divi licence
Adatvedelem.png
ADATVÉDELEM minta
Aszf.png
Webshop ÁSZF minta

Elkészült az ingyenes alapozó tanfolyamunk és elérhető a YouTube csatornánkon amíg az új weboldal készül.