CKEditor – jaj, ne…

Megszokhattad, hogy ajánlok sablonokat, bővítményeket, vagy olyan helyeket, ahol tanulhatsz, viszont valamiről lebeszélni ritkán szoktalak. Most mégis ezt teszem: kérlek, ne használd WordPresshez a CKEditort! (Sem más, “extra” bejegyzésszerkesztőt…)

Ez a bővítmény úgy működik, hogy telepítése és bekapcsolása után kiterjeszti az eredeti WordPress bejegyzésszerkesztő funkcióit, azaz több mindent tudsz így állítani: betűszínt, betűtípust, alsó és felső indexet, meg mindenféle egyéb nyalánkságot is kapsz hozzá, például a bővítmények beépülő ikonjait külön sorba rendezi és így tovább.

Bizonyos szempontból tehát valóban kényelmesebb ebben írni a bejegyzéseket – azaz csak lenne, ha rendesen meg lenne csinálva, illetve ha nem nyúlna olyan helyekre, ahol semmi keresnivalója.

Sajnos ez a bővítmény (és hasonszőrű korábbi társai) feltűnően sok esetben okozott galibát, összeakadt más bővítményekkel illetve sablonokkal, szétestek tőle az oldalak, sőt, még olyan is történt, hogy eltűnt miatta a hozzászólási lehetőség a bejegyzések aljáról.

Ezért nem javaslom a használatát.

 

Oszd meg Te is:

Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

Ezek is érdekesek lehetnek számodra: 

Iratkozz fel hírlevelünkre!

Javasolt eszközök:

Banner250x250.png
Elementor Pro
Generatepress Logo White Asset
GeneratePress
Divi 4.0
Divihello
Prémium támogatás és ajándék Divi licence
Adatvedelem.png
ADATVÉDELEM minta
Aszf.png
Webshop ÁSZF minta

Szólj hozzá!

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..