Megint november, megint akció, játék, és ajándékok az ElegantThemes-nél

Jön a Black Friday és a Cyber Monday, úgyhogy készülj! Az árengedményeken kívül idén is rengeteg ajándék és nyeremény is vár.

Úgyhogy ha meg akartad venni az ElegantThemes sablonokat, azaz a Divit, az Extrát vagy bármelyik másikat (megkapod az összeset, hiszen csomagban árulják), vagy ha ideje megújítanod az éles licenszedet, akkor MOST tedd. Sőt, ha az éves előfizetésről örök hozzáférésre térsz át, akkor plusz ajándékokat is kapsz!

Too Early Bf2019

Figyelem! A WP-Suli oldalának bármely részén található Elegant Themes, Divi, illetve egyéb sablon és bővítmény bannerek reklámok, affiliate linket tartalmaznak, így ha ezekre kattintva vásárolsz vagy újítod meg az előfizetésedet, akkor mi jutalékot kapunk belőle. Ez nem fenyegetés, hanem ígéret 🙂

(És kötelező kiírni, ha nem akarunk szerződést szegni.)

Amint a fenti képen is látható, most még “túl korai” vásárolni – azonban érdemes mégis megnézni ezt az oldalt, hiszen már most jelentkezhetsz a nyereményjátékra, amelyen egy Mac Pro a fődíj!

Ezenkívül további 1.000.000 $ értékű garantált ajándékot fognak szétosztani a november 29-én vásárlók között, azaz mindenki kap valamit, aki vásárol – legalábbis a készlet erejéig. Jövünk majd a pontos számokkal és ajándékokkal, de érdemes majd frissnek lenni, mert az ajándékok gyorsan fogynak.

A lényeg természetesen a hatalmas árkedvezmény, de számítani lehet új Divi Builder Packokra, azaz előre elkészített tematikus, egyedi, gyönyörű fejlécekre, láblécekre, bejegyzés-formátumokra és kategória-oldalakra is.

Bf 2019 Perks

A kedvezményeknek még mindig nincs vége: Nick Roach csapata együtt dolgozik más Divi fejlesztőkkel és az egész WordPress közösséggel is, így további nagy kedvezménnyel árusított bővítményekre, sablonokra, kiegészítőkre számíthatunk november 29-étől december 2-áig.

Készülj tehát az akciós hétvégére, de addig is jelentkezz a nyereményjátékra!

Szerző:

Iratkozz fel hírlevelünkre!

Javasolt eszközök:

Banner250x250.png
Elementor Pro
Generatepress Logo White Asset
GeneratePress
Divi 4.0
Divihello
Prémium támogatás és ajándék Divi licence
Adatvedelem.png
ADATVÉDELEM minta
Aszf.png
Webshop ÁSZF minta